Кои са свойствата на Канген водата

Антиоксидантна Канген вода

Напоследък все повече се предлагат продукти за
детокс, говори се постоянно за детоксикация на тялото, казва се колко е хубаво
и полезно да се прави детокс!

Но,кой е най-добрия,най-ефикасния,най-мощния и
най-лесния начин да детоксикираме тялото си ежедневно

❗ Това е АКТИВНИЯТ ВОДОРОД в Канген вода

❗ Както къпем тялото си отвън,така трябва да го
къпем и отвътре

❗ Подпомагането на очистителните механизми на
тялото е много хубаво, но какво правим, когато червата ни не са здрави? Нали
целта е след като се пречистим да предотвратим повторното им натрупване? А
когато червата са пропускливи и токсините преминават през стените на червата и
остават в тялото на човека, вместо да бъдат изхвърлени навън, за какъв детокс
говорим?

Канген вода пречиства и подпомага
очистителните процеси в организма. От друга страна подхранва тялото с много
други полезни вещества.

Канген вода хидратира,детоксикира и се усвоява
от организма 6 пъти по- бързо, подпомага заздравяването на лигавиците на всички
органи в организма, включително червата и стомаха.

Ежедневна детоксикация = силен имунитет

Алкална Канген вода

За да се пребори с голямото количество от киселинни отпадъци, организмът произвежда прекалено много свободни радикали, които оксидират не само отпадъците, но и здравите клетки.

❗ Алкалната водородна Kangen water има в себе си повече отрицателни „ОН“-йони, което довежда до по-голяма разполагаемост на кислорода в кръвта. Всъщност, ако кръвта е само малко по-алкална (от 7,3 до 7,45), в нея ще има около 2/3 повече кислород, който е на разположение на всички клетки в нашия организъм!

❗ Отрицателните ОН-йони от Kangen Water неутрализират свободните радикали, съответно действат като мощен антиоксидант.

“ВИРУСИ,БАКТЕРИИ И РАКОВИ ТЪКАНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ В АЛКАЛНА И БОГАТА НА КИСЛОРОД СРЕДА!”

❗ Д-р  Otto Warburg, който е носител на две  Нобелови награди,е открил  през 1931 година, че липсата на кислород в клетките довежда до рак. За разлика от нормалните клетки, на раковите клетки не е нужен кислород и ракът  бързо метастазира в кисела среда.

❗ Д-р  Warburg, също така е открил, че възникването на  мутирани рецептори, което довежда до рак, не може да се случи ако „рН“ стойността  на клетката е в състояние на здраво алкално ниво.

Знаете ли, че:

Киселинността и алкалността се измерват според скалата на pH, т.е. според водородния си потенциал (Power of Hydrogen) в скала от 0 до 14. Неутралната вода е със стойност 7 (Чиста Канген вода), измерените стойности над 7 са алкални и са полезни за здравето (Канген водата за пиене – рН 8,5, рН 9 и рН 9,5). Всички стойности под 7 водят до окисление на тялото и са вредни за здравето ни.

Преструктурирана Канген вода

КАКВО Е СТРУКТУРИРАНА ВОДА И ЗАЩО ТЯ Е ЖИЗНЕНОВАЖНА ЗА ОРГАНИЗМА

В човешкото тяло има 2 вида био-вода: свързана (bound water) вода и СТРУКТУРИРАНА(clustered water) вода. СТРУКТУРИРАНАТА вода може да се движи свободно през клетъчните стени и е необходима за пренасянето на хранителните вещества, за премахването на отпадъчните вещества и за поддържането на добра комуникация между клетките. Свързаната вода е вода, която не се свърза с другите молекулни структури и не може да се движи свободно през клетъчните стени. Когато сме млади, телата ни съдържат голямо количество СТРУКТУРИРАНА вода и малко количество свързана вода.

Когато стареем, свързаната вода започва да преобладава и нивата на СТРУКТУРИРАНАТА вода намаляват, затруднявайки ефективността на хиляди метаболитни функции и причинявайки значителни структурни промени в тъканите / органите на нашето тяло.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ние можем да мислим, работим и живеем благодарение на всички забележителни действия, които извършват нашите клетки. От деня, в който сме родени, огромни количества хранителни вещества и жизнени компоненти като кислород, се доставят до всяка от клетките ни. Всяка клетка използва хранителни вещества, за да ни снабдява с енергия.

А какво доставя нужните хранителни вещества на клетките и управлява процеса на производство на енергия и изхвърляне на отпадъчните вещества?

ВЪПРОСНАТА ТЕЧНА СРЕДА/ВОДА !!!

Водата, която извършва тези дейности по най-ефикасния начин и с най-висока скорост е въпросната СТРУКТУРИРАНА вода. Голяма част от водата в тялото на здравия индивид е в течно кристално състояние от съставните компоненти в нашето тяло също са течни кристали, включително колагена и клетъчната мембрана. Тези тъкани работят заедно със СТРУКТУРИРАНАТА вода, за да създадат информационна мрежа, която достига до всяка клетка. Течната кристална структура на водата спомага за почти моменталното предаване на сигнали и друга информация.

Когато водата губи своята структура, това често води до нарушаване на целостта на ДНК молекулата.Младата и жизнена клетка, обградена от СТРУКТУРИРАНА / кристална вода, има много по-силно електромагнитно поле. Имайки предвид тази информация, е по-лесно да разберем защо СТРУКТУРИРАНАТА вода е ключът към живота, а също и ключът към обновлението и дълголетието.

Знаете ли, че:

Нашето тяло е вода. Съдържа 70-75 % вода. Стареенето най-вероятно е свързано със загубата на вода, защото възрастните хора имат само 65 % вода в тялото си, докато децата – 75-80 %. Без храна издържаме седмица, но без вода само няколко дни.

Колко вода трябва да пием през деня?

Ето формула за изчисляване: умножете Вашето телесно тегло по 3%. Например ако тежите 70 килограма се получава следното изчисление: 0,03 x 70 = 2,1. Вие трябва да изпивате 2,1 литра вода на ден.