За нас

Какво ни прави различни?

НАШАТА МИСИЯ Е ВЪВ ВСЕКИ ДОМ ДА ИМА ИЗВОРЧЕ С ЧИСТА, ЗДРАВОСЛОВНА, „ЖИВА“ ВОДА
В продължение на повече от четири десетилетия Enagic International е лидер в производството на системи за йонизация на водата, които превръщат обикновената вода от чешмата в чиста, здравословна, електролитно редуцирана и богата на водород питейна вода. Базираната в Япония компания международно разпространява стотици хиляди машини Kangen Water® в домове по целия свят.

Екологична отговорност

Без опазване на околната среда не може да се постигне здравословен, комфортен живот за хората. Следователно е от решаващо значение да бъдете наясно с околната среда и да допринесете за нейното опазване.

Kangen Water®

Системите Kangen Water® на Enagic подобряват най-важния природен източник на живот, използвайки най-новите научни изследвания и технологии, съчетани с превъзходно японско майсторство.

Произведено в Япония

Машини се сглобяват индивидуално от занаятчии и след това се проверяват, тестват и сертифицират от висококвалифицирани QC инженери.

Корпоративна философия и истинските здравни принципи

Нашата корпоративна философия се основава на три истински здравни принципа:ФИЗИЧЕСКО, ПСИХИЧЕСКО И ФИНАНСОВО ЗДРАВЕ.
Всички ние желаем едни и същи неща в живота. В края на деня си пожелаваме да бъдем здрави, заможни и щастливи. Хиляди хора по света са изпитали уелнес, който носи този революционен продукт. Болниците в Япония от години използват и се доверяват точно на този продукт.

Нашите доволни клиенти